Поради по розбиранні риби
Будь приготування рибних страв не обійдеться без розбирання риби, що є не самим приємним етапом в процесі готування. Але є кілька порад, які допоможуть скоротити тривалість цього етапу і зробити його менш трудомістким.
- Найзручніше чистити живу рибу, але, якщо ви використовуєте подмороженную, то її необхідно очищати відразу ж, як тільки відтанула луска.
- Ніж повинен бути гострим, щоб легше було відокремити м’ясо від кісток.
- Щука досить слизька і гостра риба, тому краще одягти на руки гумові рукавички для захисту рук, а зверху бавовняні, які не дадуть рибі вислизнути.
- Якщо обшпарити рибу окропом або просто потримати її в теплій воді з оцтом, то такий прийом прискорить процес оброблення.
- Лимон допоможе позбутися запаху твані.
Завдяки простим рецептами ви зможете наблизитися до традицій корейської кухні. Хе можна приготувати не тільки з щуки, але і з будь-якої іншої риби, а також з м’яса з додаванням різних овочів.