Хліб в хлібопічці – 8 рецептів простих і смачних

Кукурудзяний хліб

Подібні кулінарні вироби не так популярні, але абсолютно точно, що вони дуже гарні, сонячні і смачні.

Кукурудзяний хліб добре подати на сніданок або полуденок.

Візьміть:

  • сіль і цукор за смаком;
  • 1,5 ч. л. дріжджів;
  • 2 склянки молока;
  • 500 г пшеничного борошна;
  • 100 г борошна кукурудзяного;
  • 2,5 столової ложки свіжого вершкового масла;
  • трохи куркуми (за бажанням, для додання красивого кольору випічці).

Молоко рекомендується злегка підігріти, а вершкове масло розтопити, далі – відправити в ємність хлібопічки.

Просіяне борошно (кукурудзяну і пшеничну) додаємо її до молока.

Вводимо в вміст всі сухі компоненти і ставимо контейнер в корпус хлібопічки.

Вибираємо режим «французький хліб» (випікається, як правило, близько 4-х годин).

Перші 5 хвилин обов’язково стежимо за процесом формування тіста і регулюємо його консистенцію (подробиці описані в рецепті 1).

По закінченні випічки витягаємо хліб і кличемо домочадців ласувати цією незвичайною здобою.

Дивіться також:  Хмиз – класичний рецепт і 7 варіантів приготування
Прокрутка до верху