Хліб в хлібопічці – 8 рецептів простих і смачних

Білий хліб в хлібопічці

Ті, чиє дитинство хоч трохи припадало на період перебудови, неодмінно намазували на цей хліб вершкове масло, варення і пили чай з такими смаколиками.

Білим хлібом і тепер можна приємно здивувати сім’ю, якщо випекти його самостійно.

Для цього візьмемо:

  • ч. л. швидкорозчинних дріжджів;
  • 400-500 г пшеничного борошна;
  • 1-2 ст. л. цукрового піску;
  • трохи солі (орієнтуйтеся на свій смак);
  • 2 ст. л. нерафінованої олії;
  • 1 ст. л. молока або води.

Пшеничне борошно пропускаємо через сито і відправляємо в ємність разом з усіма сухими інгредієнтами і, нічого не перемішуючи, вибираємо на індикаторі режим «класичний хліб».

По закінченні режиму виймаємо виріб і, охолодивши його, кличемо сім’ю пити ароматний чай в кращих пострадянських традиціях!

Дивіться також:  Випічка з сиру — 12 рецептів
Прокрутка до верху