Хліб в хлібопічці – 8 рецептів простих і смачних

Цибулевий хліб

Ця випічка відрізняється абсолютно приголомшливим ароматом. Хліб викличе любов до цибулі навіть у тих, хто його терпіти не міг!

Склад компонентів:

  • 500 г пшеничного борошна;
  • цибулина середньої величини (якщо любите цибулю – сміливо беріть велику);
  • півтора склянки води (краще злегка нагріти, а не використовувати крижану);
  • 1,5 ч. л. дріжджів;
  • по 1 ст. л. солі і цукру;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

Подрібнюємо цибулину, обсмажуємо до золотистого кольору, охолодити. Ви можете додати його разом з усіма «твердими інгредієнтами», або, якщо бажаєте отримати більш виражений аромат, закладаєте його відразу після звукового сигналу.

Для випічки рекомендується вибрати режим «білий хліб», при якому час випікання буде становити більше трьох годин.

Аромат цього дивного хліба змусить домочадців відкласти всі справи і зібратися разом за столом.

Дивіться також:  Тісто на вафлі – 9 рецептів тіста для вафель вафельниці
Прокрутка до верху