Холодець – 12 рецептів приготування

Готуємо з свинячої голови

Свинячу голову використовують для холодцю економні господині. Адже до його складу, крім голови, входить лише: головка часнику, сіль, пара лаврових листочків, спеції.

  • Голова добре промивається, скоблится ножем, ставиться варитися і після першого закипання знову миється.
  • Далі свинина заливається чистою рідиною і готується близько 3 годин. Важливо постійно знімати піну.
  • Після додавання солі, лаврушки і спецій приготування триває ще 40 хвилин.
  • М’ясо знімається з кістки. Його їстівні частини подрібнюються і викладаються в контейнери. Зверху виливається проціджений бульйон.
  • Застигати холодець буде 7-9 годин, після чого страву можна пробувати.

    Дивіться також:  Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху