Холодець – 12 рецептів приготування

Як приготувати страву в скороварці?

І цю помічницю господині можуть задіяти в приготуванні смачного холодцю. Основою стане поєднання свинини і курки. У рецепт входять наступні компоненти: ціла куряча тушка, сіль, свиняча ніжка, велика ложка желатину, 3-4 часникового зубчики, морквина, листочок лавра, цибулина, 5-6 горошків перцю.

  • Все м’ясо ретельно миється, крупно ріжеться і відправляється в ємність скороварки на 3 години. Коли рідина закипить, в неї додаються всі очищені овочі (крім часнику), сіль, перець і будь-які приправи за смаком. Далі посуд, що закривається кришкою. Коли припиниться шипіння клапана можна спокійно зайнятися своїми справами.
  • Через 3 години з клапана спускається весь пар, і кришка акуратно відкривається.
  • М’ясо з бульйону розбирається на волокна, які розкладаються у відповідні судочки.
  • Можна додати скибочки вареної моркви.
  • Бульйон досаливается, змішується з желатином і підігрівається.
  • Після проціджування рідина виливається на м’ясо з морквою.
  • Приблизно через 6-7 годин в холодному місці страву можна пробувати.

    Дивіться також:  Тісто для сосисок у тісті – 9 рецептів намешивания
    Прокрутка до верху