Як приготувати страву в скороварці?
І цю помічницю господині можуть задіяти в приготуванні смачного холодцю. Основою стане поєднання свинини і курки. У рецепт входять наступні компоненти: ціла куряча тушка, сіль, свиняча ніжка, велика ложка желатину, 3-4 часникового зубчики, морквина, листочок лавра, цибулина, 5-6 горошків перцю.

Все м’ясо ретельно миється, крупно ріжеться і відправляється в ємність скороварки на 3 години. Коли рідина закипить, в неї додаються всі очищені овочі (крім часнику), сіль, перець і будь-які приправи за смаком. Далі посуд, що закривається кришкою. Коли припиниться шипіння клапана можна спокійно зайнятися своїми справами.
Через 3 години з клапана спускається весь пар, і кришка акуратно відкривається.
М’ясо з бульйону розбирається на волокна, які розкладаються у відповідні судочки.
Можна додати скибочки вареної моркви.
Бульйон досаливается, змішується з желатином і підігрівається.
Після проціджування рідина виливається на м’ясо з морквою.
Приблизно через 6-7 годин в холодному місці страву можна пробувати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13