Як варити з яловичини?
Для страви буде використовуватися навіть хвіст. Всього береться близько 2 кг м’ясного продукту (в тому числі 2 ніжки і супову м’якоть), а також: 4,5 л води, 2 ст. л. солі, 2 білих цибулини, 4 горошини перцю, морквина.

М’ясні компоненти після вимочування ретельно промиваються, укладаються у велику каструлю і ставимо варитися на 15 хвилин після закипання. Далі перший бульйон зливається і заливається нова вода.
Готуватися м’ясо буде 6-7 годин на невеликому вогні. З бульйону постійно знімається накип і зайвий жир.
Приблизно через 4 години масу можна посолити, додати до неї очищені овочі і перець. Кришка в процесі варіння повинна бути трохи прочинені.
Готове м’ясо виймають з трохи бульйону і руками відділяється від кісток. Можна нарізати його кубиками або прокрутити через м’ясорубку.
М’ясо розкладається, заливають процідженим бульйоном і забирається в холод.
Подається з гірчицею.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13