Оригінальний свинячий холодець в пляшці
Щоб забруднити менше посуду і надати страві незвичайну форму, можна при варінні використовувати велику пластикову пляшку. Крім ємності на 1,5 л береться: 3 ніжки (2 свинячі і яловича), цибулина, 560 г м’яса курки, морквина, сіль, головка часнику, 6 лаврових листочків, 8 горошин запашного перцю.

М’ясо ретельно миється і вариться разом близько 2 годин під кришкою.
Далі до компонентів додаються всі очищені овочі, перець, лаврове листя, сіль за смаком. Зазвичай, вистачає 2 ст. л.
Ще через 3 години в бульйон додається подрібнений часник, після чого проціджують.
М’ясо відділяється від кісток, дрібно ріжеться і вкладається в пляшку. Зверху заливається бульйоном.
Застигати холодець близько 8 годин.
Перед подачею до столу пляшка розрізається.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13