Холодець – 12 рецептів приготування

Холодець з курки

Дієтичним вийде холодець з курки. У його склад входять наступні компоненти: близько 2,3 кг м’яса (ніжки, крильця, стегна), пара часникових зубчиків, 2 середн. морквини, черешок селери, 2 середн. цибулини, сіль, пара листочків лавра.

  • Овочі миють, чистяться і мінімально ріжуться.
  • Всі підготовлені компоненти укладаються в каструлю разом з промитими м’ясними частинами. Продукти заливаються водою, солятся. У ємність відправляється селера і лаврове листя.
  • Приблизно через 2,5 години блюдо буде готово.
  • У каструлі залишається лише бульйон і відокремлене від кісток подрібнене м’ясо.
  • Курка розкладається за невеликим мисочкам, зверху заливається процідженої рідиною, після чого посуд відправляється в холод.
  • Подавати холодець можна з будь-яким гострим соусом.

    Дивіться також:  Рис Басматі: що це, корисні властивості, 5 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху