Холодець з курки
Дієтичним вийде холодець з курки. У його склад входять наступні компоненти: близько 2,3 кг м’яса (ніжки, крильця, стегна), пара часникових зубчиків, 2 середн. морквини, черешок селери, 2 середн. цибулини, сіль, пара листочків лавра.

Овочі миють, чистяться і мінімально ріжуться.
Всі підготовлені компоненти укладаються в каструлю разом з промитими м’ясними частинами. Продукти заливаються водою, солятся. У ємність відправляється селера і лаврове листя.
Приблизно через 2,5 години блюдо буде готово.
У каструлі залишається лише бульйон і відокремлене від кісток подрібнене м’ясо.
Курка розкладається за невеликим мисочкам, зверху заливається процідженої рідиною, після чого посуд відправляється в холод.
Подавати холодець можна з будь-яким гострим соусом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13