Холодець в мультиварці — покроковий рецепт
Такий пристрій значно полегшить завдання господині. Правда, в мультиварці холодець буде готуватися кілька довше. З продуктів береться: задня свиняча рулька, ніжка, три листки лавра, сіль, 2 великі цибулини, 6 горошин перцю.

Попередньо вимочені м’ясні частини миються і чистяться. З рульки видаляється шкура, а з ніжки зіскоблюється бруд.
М’ясо укладається в чашу пристрою, заливається водою.
У ємність додається лаврове листя, перець, цибулю цілком, сіль (2 ч. л.) або за смаком.
У програмі «Гасіння» холодець в мультиварці нудиться 8 годин.
Разварившееся м’ясо ріжеться на шматочки, укладається в силіконові формочки і заливають процідженим бульйоном.
Смачно додавати в застигле блюдо по маленькій жмені консервованого горошку.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13