Холодець – 12 рецептів приготування

Холодець в мультиварці — покроковий рецепт

Такий пристрій значно полегшить завдання господині. Правда, в мультиварці холодець буде готуватися кілька довше. З продуктів береться: задня свиняча рулька, ніжка, три листки лавра, сіль, 2 великі цибулини, 6 горошин перцю.

  • Попередньо вимочені м’ясні частини миються і чистяться. З рульки видаляється шкура, а з ніжки зіскоблюється бруд.
  • М’ясо укладається в чашу пристрою, заливається водою.
  • У ємність додається лаврове листя, перець, цибулю цілком, сіль (2 ч. л.) або за смаком.
  • У програмі «Гасіння» холодець в мультиварці нудиться 8 годин.
  • Разварившееся м’ясо ріжеться на шматочки, укладається в силіконові формочки і заливають процідженим бульйоном.
  • Смачно додавати в застигле блюдо по маленькій жмені консервованого горошку.

    Дивіться також:  Ледачі хачапурі – 7 швидких рецептів, як приготувати на сковороді і духовці
    Прокрутка до верху