Святковий рецепт з трьох видів м’яса
Такий варіант не вийде бюджетним, зате дозволить приємно здивувати гостей. В рецепт входить: 800 г яловичої голяшки, 1,1 кг свинячої рульки, 2 курячі і 1 свиняча ніжка, 1 шт. корінь селери, 17 шт. чорного перцю, 3 невеликі цибулини, 2 морквини, сіль.

Все добре вимочене і промите м’ясо вариться в одній великій каструлі близько 7 годин.
Приблизно за 1,5 години до закінчення варіння до м’ясних компонентів відправляються всі овочі та інші компоненти рецепта. Цибулю можна не очищати від лушпайок, це поліпшить колір готового страви.
Коли всі інгредієнти зваряться, м’ясо зрізати з кісток, а морквина фігурно нарізати. Всі інші продукти викидаються.
М’ясні шматочки з скибочками овоча викладаються в судочки і заливаються процідженим бульйоном.
Перш ніж відправити холодець застигати, можна розкласти в ємності кружечки звареного круто яйця.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13