Холодець – 12 рецептів приготування

Святковий рецепт з трьох видів м’яса

Такий варіант не вийде бюджетним, зате дозволить приємно здивувати гостей. В рецепт входить: 800 г яловичої голяшки, 1,1 кг свинячої рульки, 2 курячі і 1 свиняча ніжка, 1 шт. корінь селери, 17 шт. чорного перцю, 3 невеликі цибулини, 2 морквини, сіль.

  • Все добре вимочене і промите м’ясо вариться в одній великій каструлі близько 7 годин.
  • Приблизно за 1,5 години до закінчення варіння до м’ясних компонентів відправляються всі овочі та інші компоненти рецепта. Цибулю можна не очищати від лушпайок, це поліпшить колір готового страви.
  • Коли всі інгредієнти зваряться, м’ясо зрізати з кісток, а морквина фігурно нарізати. Всі інші продукти викидаються.
  • М’ясні шматочки з скибочками овоча викладаються в судочки і заливаються процідженим бульйоном.
  • Перш ніж відправити холодець застигати, можна розкласти в ємності кружечки звареного круто яйця.

    Дивіться також:  Свинина з грибами в духовці – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху