Заливне з свинячої рульки і курки
Правильне поєднання компонентів – подарує справжню насолоду домашнім холодцем. Куряче м’ясо надає холодцю особливий смак.
Склад:
- курячий окіст;
- 3 л води;
- великого розміру морквина;
- цибулина;
- лавровий лист;
- 6-7 горошин чорного перцю;
- сіль.
Рульку підібрати за розміром чаші в мультиварці або розрубати на 2 половини.
Грунтовно промити рульку водою. Шкіру бажано залишити для желюючий ефекту. Трохи пошкребти м’якою щіткою.
Свинячу рульку рекомендується потримати в холодній воді, щоб полегшити проціджування бульйону.
Одночасно з куркою рульку завантажити в мультиварку.
Великими гуртками нашаткувати моркву, цибулю розрізати навпіл. З’єднати м’ясні, овочеві продукти.
Запустити режим для гасіння, доповісти перець, лавровий лист, сіль.
Зварити холодець за 6 годин.
Дістати м’ясні частини, остудити. Приступити до поділу на волокна. Попередньо звільнити від кісток і шкірки.
М’ясо розмістити в об’ємні ємності, наповнити відфільтрованим наваром.
Залишити до охолодження, потім прибрати в холодильник на 6-8 годин.