Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування

Заливне з свинячої рульки і курки

Правильне поєднання компонентів – подарує справжню насолоду домашнім холодцем. Куряче м’ясо надає холодцю особливий смак.

Склад:

  • курячий окіст;
  • 3 л води;
  • великого розміру морквина;
  • цибулина;
  • лавровий лист;
  • 6-7 горошин чорного перцю;
  • сіль.

Рульку підібрати за розміром чаші в мультиварці або розрубати на 2 половини.

Грунтовно промити рульку водою. Шкіру бажано залишити для желюючий ефекту. Трохи пошкребти м’якою щіткою.

Свинячу рульку рекомендується потримати в холодній воді, щоб полегшити проціджування бульйону.

Одночасно з куркою рульку завантажити в мультиварку.

Великими гуртками нашаткувати моркву, цибулю розрізати навпіл. З’єднати м’ясні, овочеві продукти.

Запустити режим для гасіння, доповісти перець, лавровий лист, сіль.

Зварити холодець за 6 годин.

Дістати м’ясні частини, остудити. Приступити до поділу на волокна. Попередньо звільнити від кісток і шкірки.

М’ясо розмістити в об’ємні ємності, наповнити відфільтрованим наваром.

Залишити до охолодження, потім прибрати в холодильник на 6-8 годин.

Дивіться також:  Удон з куркою – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах: з грибами, овочами, соусом теріякі
Прокрутка до верху