З яловичини
Мультиварка сама приготує, немає необхідності постійно контролювати процес.

Грунтовно відмити і зішкребти ножем 800 г свинячих ніжок. 1 кг яловичини сполоснути, порубати на шматки середнього розміру.
Помістити м’якоть, з однієї моркви і цибулі, доповісти лавровий лист, 7 горошин чорного перцю. Наповнити водою, присипати сіллю. Встановити необхідний режим, час виставити — 1 годину.
Вільний час поки страва готується, можна використовувати для варіння 2 яєць. Яйця, зварені круто, охолодити, очистити і розрізати на 2 рівні частини. Потім розмістити у формочки для холодцю жовтками вгору. Доповнити очищеним, дрібно нарізаними 4 часточками часнику. Додати нарізану кружечками томлену морквину.
Готовий навар грунтовно відфільтрувати, вилити у формочки. Охолодити при кімнатній температурі. Помістити в холодильник.
Перед подачею до столу прикрасити гілочками петрушки.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9