Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування

З індички

Склад:

  • кілограм лапок курки;
  • 400 гр гомілки індички;
  • 400 гр крил;
  • ріпчаста цибуля;
  • середня морквина;
  • 2 лаврових листа;
  • корінь селери.

Етапи приготування:

  • Гарячою водою обшпарити лапки, зняти шкіру. Усунути кігті ножицями і грунтовно відмити.
  • Завантажити лапки в каструлю, наповнити 1,5 л води. Залишити варитися.
  • Почекати поки вода почне кипіти, зменшити вогонь на мінімум. Залишити на 4-5 годин.
  • В мультиварку завантажити крила, м’ясо. (Попередньо обробити).
  • Цибулю вимити, разом з лушпинням завантажити в мультиварку. Помістити моркву, корінь селери туди ж.
  • Наповнити 1,5 л води. Активувати режим «Гасіння» на 5 годин.
  • Готові лапки будуть розвалитися, а густий навар склеювати між собою пальці. Прибрати з вогню. У ємність перекласти м’ясо з мультиварки, остудити.
  • Два утворилися навару відфільтрувати і з’єднати. Підсолити, якщо потрібно.
  • Розібрати на волокна м’ясо індички і розкласти у форми. Доповнити дрібнонарізаною зеленню, натертим або подрібненим часником. Залити бульйоном. Трохи розмішати виделкою, щоб інгредієнти рівномірно лягли в формі. Прибрати в холодильник після охолодження.
  • Вишуканого аромату і незвичайного смаку можна домогтися, якщо до м’яса влити 2 ч. л. вина, змішати, дати можливість відчути м’яса, потім влити навар.

    Дивіться також:  Як гасити капусту в каструлі – 6 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху