З індички

Склад:
- кілограм лапок курки;
- 400 гр гомілки індички;
- 400 гр крил;
- ріпчаста цибуля;
- середня морквина;
- 2 лаврових листа;
- корінь селери.
Етапи приготування:
Гарячою водою обшпарити лапки, зняти шкіру. Усунути кігті ножицями і грунтовно відмити.
Завантажити лапки в каструлю, наповнити 1,5 л води. Залишити варитися.
Почекати поки вода почне кипіти, зменшити вогонь на мінімум. Залишити на 4-5 годин.
В мультиварку завантажити крила, м’ясо. (Попередньо обробити).
Цибулю вимити, разом з лушпинням завантажити в мультиварку. Помістити моркву, корінь селери туди ж.
Наповнити 1,5 л води. Активувати режим «Гасіння» на 5 годин.
Готові лапки будуть розвалитися, а густий навар склеювати між собою пальці. Прибрати з вогню. У ємність перекласти м’ясо з мультиварки, остудити.
Два утворилися навару відфільтрувати і з’єднати. Підсолити, якщо потрібно.
Розібрати на волокна м’ясо індички і розкласти у форми. Доповнити дрібнонарізаною зеленню, натертим або подрібненим часником. Залити бульйоном. Трохи розмішати виделкою, щоб інгредієнти рівномірно лягли в формі. Прибрати в холодильник після охолодження.
Вишуканого аромату і незвичайного смаку можна домогтися, якщо до м’яса влити 2 ч. л. вина, змішати, дати можливість відчути м’яса, потім влити навар.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9