Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування

Готуємо рецепт з трьох видів м’яса

До складу входять:

  • 2 свинячі ніжки;
  • 0,5 кг яловичини;
  • 900 г курки;
  • велика цибулина;
  • 3 маленьких моркви;
  • 5-7 горошин перцю;
  • 4 шт. гвоздики;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 3 лаврових листа;
  • середній корінь селери;
  • 3 гілочки петрушки.

Етапи:

  • Ніжки і курку замочити на 3 години в прохолодній воді. Ніжки помістити окремо від інших м’ясних продуктів.
  • Курку обробити, видалити пір’я, залишки.
  • Ніжки обов’язково зіскоблити ножем, грубі ділянки шкіри видалити.
  • М’ясні продукти вимити під теплою водою. Курку розрубати, потім все м’ясо нарізати великими шматками.
  • Свинячі ніжки помістити в каструлю, наповнити чистою водою. Активувати режим для гасіння на 2,5 години.
  • Через цей проміжок часу доповісти м’якоть, курку, овочі, приправи, ароматні спеції, сіль і включити той же режим, але тепер на 6 годин.
  • М’ясо вилучити, відфільтрувати навар.
  • 1/3 м’яса дрібно нарубати; ніжки розібрати, вийняти кісточки, перекрутити через м’ясорубку. Решту м’якоть просто нарізати.
  • Вибрати 2 однакові скляні форми для холодцю, об’ємом 25*30 см Всередині розкласти зелень, порізану варену моркву.
  • Однаково розподілити яловичину і курку, масу зі свинячих ніжок. Наповнити бульйоном.
  • Поросяти, ягняти часник доповісти, обережно розмішати навар, не зачіпаючи м’ясо.
  • Перемістити в холодильник. Кришкою посуд накрити не раніше, ніж через 2 години.
  • Дивіться також:  Канапе з сиром – 10 рецептів приготування закуски
    Прокрутка до верху