Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування

Холодець з желатином

Желатин, доданий в холодець в мультиварці, збільшує шанси прискорити застигання страви.

  • Курячі ніжки 1 кг, яловичину 150 г, свинину 150 г — відмити, завантажити в мультиварку.
  • Заповнити водою 3 л. Помістити нарубану цибулину. Активувати функцію томління. Підсолити.
  • За 40 хвилин доповісти 2 лаврових листа, 5 горошин запашного перцю, 3 цільні часточки часнику.
  • Желатин 20 г замочити в невеликій кількості холодної води (приблизно 100 мл). Після закінчення варіння, влити желатин в готовий навар. Обережно розмішати до розчинення гранул.
  • Цибуля вилучити, залишити навар з м’ясними продуктами у відкритій мультиварці на 40 – 50 хвилин. Потім дістати м’ясо, поставити остигати. Відфільтрувати навар.
  • Видалити кісточки з м’яса і розділити на волокна. Можна дрібно нарізати.
  • В об’ємні форми помістити м’ясо на 1/3. Влити навар, залишити до повного охолодження.
  • Ароматний домашній холодець з желатином поставити в холодильник на всю ніч.

    Дивіться також:  Тефтелі в томатному соусі — 6 рецептів
    Прокрутка до верху