Холодець з желатином
Желатин, доданий в холодець в мультиварці, збільшує шанси прискорити застигання страви.

Курячі ніжки 1 кг, яловичину 150 г, свинину 150 г — відмити, завантажити в мультиварку.
Заповнити водою 3 л. Помістити нарубану цибулину. Активувати функцію томління. Підсолити.
За 40 хвилин доповісти 2 лаврових листа, 5 горошин запашного перцю, 3 цільні часточки часнику.
Желатин 20 г замочити в невеликій кількості холодної води (приблизно 100 мл). Після закінчення варіння, влити желатин в готовий навар. Обережно розмішати до розчинення гранул.
Цибуля вилучити, залишити навар з м’ясними продуктами у відкритій мультиварці на 40 – 50 хвилин. Потім дістати м’ясо, поставити остигати. Відфільтрувати навар.
Видалити кісточки з м’яса і розділити на волокна. Можна дрібно нарізати.
В об’ємні форми помістити м’ясо на 1/3. Влити навар, залишити до повного охолодження.
Ароматний домашній холодець з желатином поставити в холодильник на всю ніч.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9