Холодець з індички – 8 рецептів приготування

Готуємо в мультиварці

Якщо приготувати з частин індички холодець в мультиварці, то страва виходить ароматним і дієтичним, але при цьому не вимагає практично ніяких зусиль.

Інгредієнти:

  • по 700 г стегон і крил;
  • головка цибулі;
  • дрібний плід моркви;
  • половина часниковою головки;
  • спеціальні приправи для холодцю.

Хід роботи:

  • У чашу закладається м’ясо, яке заливається 2 л води.
  • Мультиварка встановлюється в режим «Гасіння» на 5 годин.
  • Через 2 години в бульйон кладуть овочі, спеції та сіль.
  • Коли пролунає сигнал, бульйон проціджують.
  • М’ясо відділяється від кісток і викладається у форму, де присипається часниковою крихтою і заливається бульйоном без овочів.
  • Настоюється холодець не менше 5 годин на холод для застигання.
Дивіться також:  Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці