Готуємо в мультиварці
Якщо приготувати з частин індички холодець в мультиварці, то страва виходить ароматним і дієтичним, але при цьому не вимагає практично ніяких зусиль.
Інгредієнти:
- по 700 г стегон і крил;
- головка цибулі;
- дрібний плід моркви;
- половина часниковою головки;
- спеціальні приправи для холодцю.
Хід роботи:
- У чашу закладається м’ясо, яке заливається 2 л води.
- Мультиварка встановлюється в режим «Гасіння» на 5 годин.
- Через 2 години в бульйон кладуть овочі, спеції та сіль.
- Коли пролунає сигнал, бульйон проціджують.
- М’ясо відділяється від кісток і викладається у форму, де присипається часниковою крихтою і заливається бульйоном без овочів.
- Настоюється холодець не менше 5 годин на холод для застигання.