З додавання кабачків
Якщо додати ікру кабачки, гарбузовий присмак практично зникне. У підсумку для приготування ікри потрібно менше кабачків, вийде вона більш корисною.
Необхідні продукти:
- гарбуз — 900 г;
- кабачок — 500 г;
- цибулина — 2 штуки;
- 1 морква;
- олія для смаження — 50 мл;
- томатна паста — 2 ст. ложки;
- сіль, спеції, часник — за смаком.
Технологія приготування:
- Натерти на тертці очищену гарбуз і кабачки. Присолити їх і поставити, щоб пустили сік.
- Далі підготувати з цибулі і моркви піджарку, всипати туди гарбуз, кабачки, попередньо з них віджати сік.
- Тушкувати під кришкою до розм’якшення овочів. Періодично помішувати. Як випарується сік, додати томатну пасту, сіль, спеції, часник.
- Якщо прилипає до сковороді, додати ще масла. Спробувати на смак, якщо всього вистачає, вимкнути вогонь. Дати ікрі настоятися. За цим рецептом з гарбуза і кабачків можна готувати смачну ікру замінюючи інгредієнти і склад.
Якщо користуватися антипригарними сковорідками, кількість рослинного масла для овочевої ікри значно скоротиться.