Імбирний ель (Ginger Ale) – 5 рецептів приготування в домашніх умовах

З апельсином і медом

Напій славиться своїми цілющими властивостями. Завдяки протизапальним властивостям ефективно бореться з простудними захворюваннями.

Знадобиться:

  • 150 г цукру;
  • 2 ст. ложки меду;
  • 2 г сухих дріжджів;
  • 2350 мл теплої води;
  • 3 ст. ложки натертого кореня імбиру;
  • 1 апельсин.

Як готувати:

  • Віджати сік з апельсина. Перемішати з водою і процідити. Насипати дріжджі. Перемішати. Відставити три години. Додати цукор і влити мед. Перемішати.
  • Відставити на пару днів. Процідити. Залити в пляшки. Настояти 2 дні.
Дивіться також:  Як правильно заварювати пуер?