Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Рецепт приготування гуляшу

Компоненти:

  • гомілка індички – 200 г;
  • свіжі томати – 100 – 120 г;
  • сметана – 50 г;
  • часник – 1 зубець;
  • рослинна олія – 2 ст. л.;
  • свіжий рубаний кріп – 20 г;
  • волоські горіхи – 2 шт.;
  • сіль – за смаком.

Приготування:

  • М’ясо промити під проточною водою. Відокремити м’якоть від кісток і плівок, нарізати невеликими кубиками товщиною в палець.
  • Обсмажити індичатину в олії на середньому вогні протягом 7 – 10 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.
  • Помідори помити і порізати невеликими шматочками, додати до індички і обсмажити ще 5 – 6 хвилин.
  • Далі потрібно приготувати соус. Для цього часник слід дрібно посікти, горіхи очистити від шкірки, перетинок і потерти на дрібній тертці (можна просто дрібно покришити ножем). Змішати сметану, часник, горіхи, сіль і кріп.
  • Отриманим соусом залити індичку з томатами і тушкувати під закритою кришкою ще 7 – 8 хвилин.
Дивіться також:  Рибні котлети з минтая – сім дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху