Рецепт приготування гуляшу
Компоненти:
- гомілка індички – 200 г;
- свіжі томати – 100 – 120 г;
- сметана – 50 г;
- часник – 1 зубець;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- свіжий рубаний кріп – 20 г;
- волоські горіхи – 2 шт.;
- сіль – за смаком.
Приготування:
- М’ясо промити під проточною водою. Відокремити м’якоть від кісток і плівок, нарізати невеликими кубиками товщиною в палець.
- Обсмажити індичатину в олії на середньому вогні протягом 7 – 10 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.
- Помідори помити і порізати невеликими шматочками, додати до індички і обсмажити ще 5 – 6 хвилин.
- Далі потрібно приготувати соус. Для цього часник слід дрібно посікти, горіхи очистити від шкірки, перетинок і потерти на дрібній тертці (можна просто дрібно покришити ножем). Змішати сметану, часник, горіхи, сіль і кріп.
- Отриманим соусом залити індичку з томатами і тушкувати під закритою кришкою ще 7 – 8 хвилин.