Іспанський омлет з картоплею, рецепт

Іспанський омлет з картоплею — класичний рецепт

Інгредієнти:

  • Цибуля – 150 гр.;
  • Картопля – 150 гр.;
  • Суміш перців;
  • Сіль;
  • Яйце – 5 шт.;
  • Олія оливкова.

Приготування:

  • З лука знімають лушпиння. Дрібно шаткують;
  • Картоплю очищають. Розрізають тонко часточками;
  • Смажать на оливковій олії до золотистого кольору. Італійці використовують тільки оливкове масло. Вони вважають, що воно не тільки корисне, але і надає необхідний аромат і смак страви.
  • До цибулі засипають картоплю. І смажать протягом 7 хвилин. Необхідно постійно лопаткою перемішувати;
  • В піалі збити віночком яйця, до однорідної маси. Якщо використовувати домашні яйця, омлет придбає красивий золотий колір;
  • У суміш додати приправи і сіль;
  • Готову картоплю залити яєчною сумішшю. Щільно закрити кришку. Запікати 20 хвилин. Важливо: вогонь повинен бути мінімальний;
  • Коли верхня частина затягнеться плівкою, акуратно перевернути. Готуйте ще хвилин п’ять.
  • Цей варіант омлету смачно їсти гарячим і холодним.

    Дивіться також:  Тефтелі з фаршу – 12 рецептів приготування смачних тюфтельок