Іспанський омлет з картоплею — класичний рецепт

Інгредієнти:
- Цибуля – 150 гр.;
- Картопля – 150 гр.;
- Суміш перців;
- Сіль;
- Яйце – 5 шт.;
- Олія оливкова.
Приготування:
З лука знімають лушпиння. Дрібно шаткують;
Картоплю очищають. Розрізають тонко часточками;
Смажать на оливковій олії до золотистого кольору. Італійці використовують тільки оливкове масло. Вони вважають, що воно не тільки корисне, але і надає необхідний аромат і смак страви.
До цибулі засипають картоплю. І смажать протягом 7 хвилин. Необхідно постійно лопаткою перемішувати;
В піалі збити віночком яйця, до однорідної маси. Якщо використовувати домашні яйця, омлет придбає красивий золотий колір;
У суміш додати приправи і сіль;
Готову картоплю залити яєчною сумішшю. Щільно закрити кришку. Запікати 20 хвилин. Важливо: вогонь повинен бути мінімальний;
Коли верхня частина затягнеться плівкою, акуратно перевернути. Готуйте ще хвилин п’ять.
Цей варіант омлету смачно їсти гарячим і холодним.