Кабачки з майонезом — рецепт смачної заготовки для зими
Якщо ви хочете приготувати кабачки з майонезом на зиму, то тут слід визначитися, що саме ви хочете готувати майонез можна додати практично в будь-зимовий салат. Дуже смачною виходить кабачкова ікра з майонезом.
Кабачки (близько 3 кг) потрібно очистити і натерти на тертці (або подрібнити на м’ясорубці), змішати з банкою томатної пасти (250 гр), покласти прокрученные луковкицы на м’ясорубці (0,5 кг) і додати 250-грамову пачку жирного майонезу. Потім потрібно додати 3 ст. л. цукру, 2 ст. л солі, трохи перцю на свій смак, а також півсклянки олії.
Суміш потрібно проварювати на повільному вогні близько години, а потім додати спеції і варити ще годину. Банки потрібно простерилізувати (так, як вам зручніше), ікру розкласти і закрити кришками. Банки перевернути догори дном, закрити ковдрою і остуджувати близько доби.