Кабачки на зиму: перевірені та смачні рецепти

Смачні кабачки на зиму — простий, але дуже смачний рецепт

Відмінний рецепт, який легко приготувати. Зберігати такий салат потрібно в холодильнику.

Інгредієнти:

  • 1 літрова банка різаних кабачків;
  • 1 літрова банка різаних помідорів;
  • 1 літрова банка натертих на тертці цибулі, моркви і часнику (співвідношення на ваш смак, часнику не більше головки на це кількість овочів);
  • 0,5 склянки рафінованої олії;
  • 2 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. оцту 70%.

Всі продукти змішати і протушивать на середньому вогні близько півтора годин (залежить від стиглості кабачка), а потім розкласти по стерилізованим банкам і закатати. Остуджувати денцем вгору, в ковдрі.

Дивіться також:  Коржики з сиром на кефірі на сковороді – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху