Смачні кабачки на зиму — простий, але дуже смачний рецепт
Відмінний рецепт, який легко приготувати. Зберігати такий салат потрібно в холодильнику.
Інгредієнти:
- 1 літрова банка різаних кабачків;
- 1 літрова банка різаних помідорів;
- 1 літрова банка натертих на тертці цибулі, моркви і часнику (співвідношення на ваш смак, часнику не більше головки на це кількість овочів);
- 0,5 склянки рафінованої олії;
- 2 ч. л. солі;
- 2 ст. л. цукру;
- 1 ч. л. оцту 70%.
Всі продукти змішати і протушивать на середньому вогні близько півтора годин (залежить від стиглості кабачка), а потім розкласти по стерилізованим банкам і закатати. Остуджувати денцем вгору, в ковдрі.