Кабачки в духовці -11 рецептів швидких і смачних

Піца з кабачків з ковбасою і помідорами

Дуже смачною виходить піца, тісто для якої готують з додаванням тертого кабачка. На одну велику піцу знадобиться кабачок, 150 г борошна, 3 яйця, чайна ложка розпушувача, половину чайної ложечки солі і пучок петрушки. Для начинения будемо використовувати томати (5 шт.), ковбасу (близько 120 г), сир твердий (0,1 кг) і одну гірку перчинку.



Спочатку робимо тісто:

  • Натерти очищений кабачок.
  • Петрушку подрібнюємо і додаємо в кабачкову масу.
  • Збиваємо окремо яйця і вмішуємо в масу.
  • З’єднуємо борошно, сіль, розпушувач, всипаємо в кабачкову масу і вимішуємо тісто.
  • Розкладаємо На деко папір для запікання, змащуємо її маслом, зверху рівномірно розподіляємо тісто.
  • Далі викладаємо начинку: помідорні гуртки, трикутники з ковбаси і колечка очищеного від насіння перцю. Поверх на піцу насипати тертий сир.

    Після відправляємо в середньо розігріту духовку на 25 хвилин.

    Дивіться також:  Зубатка в духовці – 7 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху