Кабачки в духовці | Рецепти з фото

Кабачки в духовці рецепти

Човники з кабачка в духовці

Інгредієнти:

  • Кабачок молодий – 3 шт.;
  • Помідор великий – 1 шт.;
  • Сухарі для панірування – 2 ст. ложки;
  • Твердий сир – 120 г;
  • Масло рослинне – 30 г;
  • Спеції – за смаком.

Спосіб приготування:

  • Кабачки добре промити і обсушити. Розрізати кожен уздовж навпіл. Бажано використовувати молоді кабачки невеликого розміру, щоб вийшли човники невеликими і добре пропеклися.
  • Викласти половинки кабачків на деко розрізом вгору, посипати панірувальними сухарями, сіллю і спеціями.
  • Помідор порізати тонкими кружечками і викласти на кабачок.
  • Зверху посипати тертим на дрібній тертці сиром і відправити в духовку на 20-30 хвилин.
  • Готові човники з кабачки викласти на велику тарілку, прикрасити зеленню і подавати захопленим гостям.
  • Дивіться також:  Як приготувати фаршировані кальмари?
    Прокрутка до верху