Кабачки в духовці | Рецепти з фото

Кабачок під вершковим соусом в духовці

Інгредієнти:

  • Молодий Кабачок (або цукіні) – 3 шт.;
  • Вершки або жирна сметана – 350 мл;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль – 1 ч. ложка;
  • Перець запашний мелений – на кінчику ножа;
  • Діжонська гірчиця – 1 ч. ложка;
  • Коріандр – 0,5 ч. ложки.

Спосіб приготування:

  • Молодий кабачок порізати, не очищаючи, а тільки промивши, на кружки товщиною 6-8 мм
  • Приготувати соус. У великій мисці змішати вершки або сметану з прянощами (перцем, коріандром), додати сіль, діжонську гірчицю, видавити часник.
  • Збити яйце і вмішати в підготовлений соус. Довести соус до однорідності.
  • На дно жароміцної форми для запікання викласти кружечки кабачків, зверху рівномірним шаром вилити підготовлений вершковий соус.
  • Запікати в духовці протягом 30 хвилин.
  • Кабачок під вершковим соусом стане прекрасною закускою, відмінним доповненням до молодої картоплі і м’ясних страв.

    Дивіться також:  Гороховий суп – 13 рецептів
    Прокрутка до верху