Кабачкова ікра в мультиварці рецепт на зиму

Кабачкова ікра, перетерта через м’ясорубку і приготовлені в мультиварці

Нам знадобиться:

  • 2 середніх кабачка;
  • 3 моркви;
  • 3 великих томата;
  • чорний перець;
  • 2 головки цибулі;
  • сіль.

Покроковий рецепт приготування:

  • Ретельно промити всі овочі.
  • Почистити моркву, цибулю, кабачки від верхнього шару.
  • Зробити надріз у підстави помідор.
  • Закип’ятити на плиті трохи води.
  • Закинути в киплячу воду свіжі томати на кілька секунд.
  • Вийняти помідори.
  • Очистити від шкірки.
  • Помити чашу від мультиварки.
  • Налити в неї трохи рослинного масла.
  • Нарізати всі овочі квадратиками і відправити обсмажуватися в мультиварку.
  • Через 10 хвилин змінити режим на гасіння і готувати ще півгодини.
  • Дістати овочеву суміш пропустити її через м’ясорубку 2 рази.
  • Додати сіль з перцем.
  • Добре перемішати.
  • Готову суміш розподілити по пастеризованим банкам.
  • Готово! Виходить, як по ГОСТу.

    Дивіться також:  Рецепт рулету з листкового тіста з картоплею
    Прокрутка до верху