Кабачкова ікра, перетерта через м’ясорубку і приготовлені в мультиварці

Нам знадобиться:
- 2 середніх кабачка;
- 3 моркви;
- 3 великих томата;
- чорний перець;
- 2 головки цибулі;
- сіль.
Покроковий рецепт приготування:
Ретельно промити всі овочі.
Почистити моркву, цибулю, кабачки від верхнього шару.
Зробити надріз у підстави помідор.
Закип’ятити на плиті трохи води.
Закинути в киплячу воду свіжі томати на кілька секунд.
Вийняти помідори.
Очистити від шкірки.
Помити чашу від мультиварки.
Налити в неї трохи рослинного масла.
Нарізати всі овочі квадратиками і відправити обсмажуватися в мультиварку.
Через 10 хвилин змінити режим на гасіння і готувати ще півгодини.
Дістати овочеву суміш пропустити її через м’ясорубку 2 рази.
Додати сіль з перцем.
Добре перемішати.
Готову суміш розподілити по пастеризованим банкам.
Готово! Виходить, як по ГОСТу.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8