Кабачкова ікра в мультиварці рецепт на зиму

Рецепт в мультиварці з майонезом

Список продуктів:

  • 3 очищених цукіні середніх розмірів;
  • 1 упаковка майонезу на 200 м;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 100 мл рослинного або оливкового масла;
  • 100 г цукрового піску;
  • 200 г томату;
  • суміш перців;
  • сіль;
  • 2 лаврових аркуша.

Етапи приготування:

  • Насамперед, необхідно помити і очистити кабачки і цибулю.
  • Розмолоти В блендері до кашки цибулю і кабачок.
  • Отриману суміш доповнити рослинним маслом, томатною пастою і майонезом.
  • Ретельно розмішати.
  • Відправити овочеву суміш в мультиварку на 40 хвилин.
  • Додати сіль, 2 лаврових листа, мелений перець, цукор.
  • Розмішати як слід.
  • Готувати в мультиварці ще півтори години.
  • Потім витягти 2 лаврових листа.
  • Готову закуску з кабачків розкласти по стерилізованим банкам.
  • Як слід закрутити кришки.
  • Розставити банки слід в теплому місці. Можна загорнути ковдрою.
  • Дно банки має дивитися вгору.
  • У такому положенні залишити закрутки хоча б на одну ніч.
  • Потім ікру з кабачків можна тримати в холодному льосі, на балконі або, при наявності місця в холодильнику.
  • Дивіться також:  Рецепт спагетті з вершковим соусом
    Прокрутка до верху