Кабачкова ікра в мультиварці рецепт на зиму

В мультиварці з помідорами

Інгредієнти:

  • 100 г помідор Черрі;
  • 1 велика рожева помідора;
  • 1 велика помаранчева помідора;
  • 3 кабачка;
  • 100 г цукру;
  • 100 г свіжого кропу;
  • 100 г свіжої петрушки;
  • 30 г солі;
  • суміш перців;
  • коріандр сухий;
  • 30 мл оливкової олії;
  • 1 головка часнику.

Готуємо:

  • Всі овочі почистити.
  • Разом зі шкіркою нарізати помідори кубиками.
  • Дрібно покришити кріп і петрушку.
  • Очистити і подрібнити часник.
  • Нарізати кубиками кабачки.
  • Розжарити в мультиварці оливкова олія.
  • Обсмажити там часник, кріп і петрушку. Це дасть страви аромат.
  • Додати кабачки.
  • Через 5 хвилин засипати помідори.
  • Додати всі приправи.
  • Перемішати.
  • Перевести мультиварку в режим гасіння.
  • Тушкувати 2 години.
  • Дивіться також:  Рецепт салату “святковий” зі свинячим мовою
    Прокрутка до верху