Качина грудка – 8 рецептів приготування

Салат з качиною грудкою

Інгредієнти: 420 г качиної грудки, жменя ядерець волоських горіхів, 220 г м’якого плавленого сиру, зубок часнику, спеції за смаком, 2 щіпки сушеної журавлини, 70 г твердого сиру, 170 г свіжого салату.

  • Грудка відварюється, обсушивается, натирається пропущеним через прес часником і спеціями. Продукт повинен постояти півгодини, після чого його можна нарізати тонкими смужками.
  • Блюдо застеляється листям салату. Зверху висипаються скибочки грудинки, нарізаний кубиками сир твердий, журавлина, подрібнені горішки.
  • Залишилося посолити салат з качиною грудкою і заправити його м’яким сиром. За бажанням його можна замінити майонезом, але смак страви від цього кардинально зміниться.

    Дивіться також:  Рибні котлети з минтая – сім дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху