Качина грудка – 8 рецептів приготування

Як приготувати в мультиварці?

В «розумній каструлі» грудка качки виходить особливою – ніжної, соковитої, дуже м’якою. Особливо, якщо вибрати рецепт з різними смачними добавками. Інгредієнти: 3 філе птиці, столова ложка гірчиці, 1,5 столові ложки тертого свіжого імбиру, 2 столові ложки світлого рідкого меду, 40-50 мл не ароматизованого коньяку, сіль, суміш перчиком.

  • Промиті і обсушені грудки натираються сіллю і перчиком. За їх шкірці робляться надрізи до м’яса.
  • Для маринаду змішується імбир (подрібнений дрібної теркою), коньяк, гірчиця, мед.
  • М’ясо повністю занурюється в суміш і залишають на кілька годин.
  • Замариновані шматочки грудки в програмі випічки обсмажуються шкірою вниз 3-4 хвилини.
  • Потім птах заливають маринадом і готується під кришкою ще 45 хвилин.
  • При подачі скибочки качки тонко ріжуться вздовж волокон і поливається соусом з мультиварки.

    Дивіться також:  Обід на швидку руку – 12 швидких і смачних рецептів
    Прокрутка до верху