Кальмари, смажені з цибулею – 7 рецептів щоб кальмар залишився м’яким

Рецепт з грибами

Необхідні продукти:

  • 400 грам кальмарів;
  • дві цибулини;
  • спеції за смаком;
  • три ложки масла рослинного;
  • 200 грам печериць.

Процес приготування:

  • Кальмари ретельно очистити від плівки і всього зайвого, промиваємо під прохолодною водою і нарізаємо на тонкі смужки.
  • На сковороду кладемо подрібнену цибулю, смажимо його до рум’яного кольору, потім викладаємо до нього гриби, попередньо нарізані на тонкі скибочки, і продовжуємо готувати, поки не випарується вся утворилася рідина.
  • Залишилося додати морепродукти, приправити все спеціями за смаком, наприклад, сіллю і меленим перцем, обсмажити ще дві хвилини, а потім знімати і подавати страву.
Дивіться також:  Куряча грудка в сметанному соусі – 6 рецептів на сковороді, з грибами, в духовці або мультиварці
Прокрутка до верху