Рецепт з грибами
Необхідні продукти:
- 400 грам кальмарів;
- дві цибулини;
- спеції за смаком;
- три ложки масла рослинного;
- 200 грам печериць.
Процес приготування:
- Кальмари ретельно очистити від плівки і всього зайвого, промиваємо під прохолодною водою і нарізаємо на тонкі смужки.
- На сковороду кладемо подрібнену цибулю, смажимо його до рум’яного кольору, потім викладаємо до нього гриби, попередньо нарізані на тонкі скибочки, і продовжуємо готувати, поки не випарується вся утворилася рідина.
- Залишилося додати морепродукти, приправити все спеціями за смаком, наприклад, сіллю і меленим перцем, обсмажити ще дві хвилини, а потім знімати і подавати страву.