Канапе на шпажках – 9 рецептів приготування на святковий стіл

З чорним хлібом і оселедцем

Необхідні продукти:

  • 150 грам вершкового масла;
  • один лимон;
  • оселедець;
  • пучок кропу;
  • чорний хліб – скільки піде.

Процес приготування:

  • Вершкове масло розминаємо і змішуємо з подрібненим кропом. За смаком можна додати ще й інші спеції або замінити масло сирним сиром.
  • Оселедець обробляємо на філе, яке ріжемо на порційні шматочки.
  • Нарізаємо хліб, промазуємо його сумішшю з масла та зелені, потім кладемо шматочок риби, а на неї – невеликий шматочок лимона. Все це надягаємо на шпажку, викладаємо на тарілку, і закуска готова до подачі.
Дивіться також:  Підлива з свинини – 9 рецептів