Як приготувати м’ясо в рукаві?
Склад продуктів: трохи більше кілограма м’яса, 3-4 великі ложки олії оливи, велика сіль, велика ложка приправа для свинини, 5-7 зубчиків часнику.

На шматку «правильного» карбонату з однієї сторони обов’язково повинна бути значна біла жирова прошарок. На неї наносяться хрестоподібні надрізи.
Для маринаду часник подрібнюється будь-яким зручним чином. Можна просто розім’яти його в ступці. Сюди ж виливається масло, додається сіль і обрана суміш спецій. Відмінно, якщо в ній буде майоран, паприка, чебрець, орегано.
Після перемішування ароматний маринад повинен настоятися кілька хвилин. Далі слід добре натерти їм м’ясо з усіх боків. Свинина в маринаді залишається в теплі приблизно на півгодини.
Потім шматок м’яса обсмажується без олії з усіх боків до скоринки.
Заготівля поміщається в рукав з отворами, зробленим зубочисткою.
М’ясо запікається 90-120 хвилин при середній температурі.