Куряче карпаччо з цитрусами або одягають
Цитруси надають закуски пікантності, а використовуючи до карпаччо суміш соку апельсина і лимона, ми отримуємо просто неймовірне блюдо. Кислинку лимона відтіняє незначний солодкий присмак апельсина, що з м’ясом у поєднанні створює дивовижний смак.
Компоненти:
- 1 кг філе;
- 1 лимон;
- 1/3 апельсина;
- 2 ст. л оливкової олії;
- 0,3 кг черрі;
- листя салату;
- спеції;
- листя руколи.
Приготування:
- Одне філе ріжемо на дві частини, обгортаємо їх плівкою і ставимо в морозильну шафу.
- Тим часом видавлюємо сік цитрусових і змішуємо зі спеціями і оливковою олією.
- Нарізаємо затверділе м’ясо слайсами, викладаємо їх на листя салату і поливаємо цитрусовим соусом. Прикрашаємо черрі і руколою.
Щоб карпаччо було ще смачніше, замініть лимон лаймом смак вас вразить.