Карпаччо з курки – 6 рецептів в домашніх умовах

Куряче карпаччо з цитрусами або одягають

Цитруси надають закуски пікантності, а використовуючи до карпаччо суміш соку апельсина і лимона, ми отримуємо просто неймовірне блюдо. Кислинку лимона відтіняє незначний солодкий присмак апельсина, що з м’ясом у поєднанні створює дивовижний смак.

Компоненти:

  • 1 кг філе;
  • 1 лимон;
  • 1/3 апельсина;
  • 2 ст. л оливкової олії;
  • 0,3 кг черрі;
  • листя салату;
  • спеції;
  • листя руколи.

Приготування:

  • Одне філе ріжемо на дві частини, обгортаємо їх плівкою і ставимо в морозильну шафу.
  • Тим часом видавлюємо сік цитрусових і змішуємо зі спеціями і оливковою олією.
  • Нарізаємо затверділе м’ясо слайсами, викладаємо їх на листя салату і поливаємо цитрусовим соусом. Прикрашаємо черрі і руколою.

Щоб карпаччо було ще смачніше, замініть лимон лаймом смак вас вразить.

Дивіться також:  Тріска в клярі – 7 покрокових рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху