Картопля фрі – 9 рецептів смачного приготування в домашніх умовах в духовці, мультиварці і мікрохвильовці.

Золотисті шматочки на сковороді

Цей варіант приготування фрі можна назвати класичним. Єдиним мінусом, порівняно з попередніми рецептами приготування, є те, що за картоплею потрібно постійно стежити, щоб вона не підгоріла. Отже, приступимо.

Інгредієнти:

  • близько 7 картоплин;
  • олія для смаження;
  • улюблені спеції.

Готуємо:

  • Звичайно ж чистимо, миємо, ріжемо. Шматочки робимо середнього розміру, щоб вони не пересушились, але і просмажаться.
  • Добре підсушує паперовим рушником. Це важливо, так як вода, що потрапила в гаряче масло, може вас обпалити.
  • Ллємо досить багато масла на сковороду, а потім, коли воно буде дуже гарячим, додаємо картоплю. ПОРАДА: смажте маленькими порціями, щоб він був хрустким.
  • Дістаємо його і кладемо на паперові серветки, щоб вбрався весь зайвий жир.
  • Посипаємо спеціями і насолоджуємося.
Дивіться також:  Риба з овочами – 14 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху