Золотисті шматочки на сковороді
Цей варіант приготування фрі можна назвати класичним. Єдиним мінусом, порівняно з попередніми рецептами приготування, є те, що за картоплею потрібно постійно стежити, щоб вона не підгоріла. Отже, приступимо.
Інгредієнти:
- близько 7 картоплин;
- олія для смаження;
- улюблені спеції.
Готуємо:
- Звичайно ж чистимо, миємо, ріжемо. Шматочки робимо середнього розміру, щоб вони не пересушились, але і просмажаться.
- Добре підсушує паперовим рушником. Це важливо, так як вода, що потрапила в гаряче масло, може вас обпалити.
- Ллємо досить багато масла на сковороду, а потім, коли воно буде дуже гарячим, додаємо картоплю. ПОРАДА: смажте маленькими порціями, щоб він був хрустким.
- Дістаємо його і кладемо на паперові серветки, щоб вбрався весь зайвий жир.
- Посипаємо спеціями і насолоджуємося.