В аерогрилі
Так, класичний фрі готується у фритюрі. Проте техніка не стоїть на місці і на даний момент існує аерогриль. У чому його перевага? У тому, що порівняно з фритюрницею в ньому потрібно використовувати менше олії.
Отже, що нам необхідно?
- На кілограм картоплі до 3 великих ложок олії;
- спеції.
Приготування:
- Чистимо і нарізаємо потрібними шматочками.
- У мисці змішуємо масло, спеції і картоплю.
- Попередньо увімкніть аерогриль на режим «Розігрів» на 6 хвилин.
- Потім висипати картоплю на сітку, поставити її на середню полицю на 15-20 хвилин при температурі 235 градусів.
- Процес приготування видно, тому контролюйте золотавість скоринки самі.