Картопля фрі – 9 рецептів смачного приготування в домашніх умовах в духовці, мультиварці і мікрохвильовці.

В аерогрилі

Так, класичний фрі готується у фритюрі. Проте техніка не стоїть на місці і на даний момент існує аерогриль. У чому його перевага? У тому, що порівняно з фритюрницею в ньому потрібно використовувати менше олії.

Отже, що нам необхідно?

  • На кілограм картоплі до 3 великих ложок олії;
  • спеції.

Приготування:

  • Чистимо і нарізаємо потрібними шматочками.
  • У мисці змішуємо масло, спеції і картоплю.
  • Попередньо увімкніть аерогриль на режим «Розігрів» на 6 хвилин.
  • Потім висипати картоплю на сітку, поставити її на середню полицю на 15-20 хвилин при температурі 235 градусів.
  • Процес приготування видно, тому контролюйте золотавість скоринки самі.
Дивіться також:  Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху