Картопля фрі в духовці – 7 рецептів в домашніх умовах

Варіант з готового напівфабрикату

Склад продуктів: стандартний пакет замороженої картоплі фрі, морська сіль, будь рафінована олія, суміш перців.

  • Для початку духова шафа розігрівається до 200-210 градусів.
  • Готується лист: застеляється пекарської папером, нічим змащувати його не потрібно.
  • Картопляна заготовка не вимагається попереднього розморожування. Можна висипати її на пекарській папір відразу після вилучення з морозилки.
  • Картопля розсипається по листу таким чином, щоб її шматочки не торкалися один одного.
  • Зверху овочеві скибочки сбрызгиваются будь рафінованим маслом, присипаються сіллю і вибраними спеціями.
  • Деко з підготовленими продуктами відправляється в гарячий духовий шафа.
  • Блюдо буде готуватися приблизно 22-25 хвилин.
  • У процесі необхідно кілька разів перемішати овочеві шматочки або просто струсити деко.
  • Готова картопля вийде м’якою і ніжною всередині і хрусткою, рум’яної зовні. Подається вона як гарнір або самостійне блюдо з різними соусами.

    Дивіться також:  Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки
    Прокрутка до верху