Варіант з готового напівфабрикату
Склад продуктів: стандартний пакет замороженої картоплі фрі, морська сіль, будь рафінована олія, суміш перців.

Для початку духова шафа розігрівається до 200-210 градусів.
Готується лист: застеляється пекарської папером, нічим змащувати його не потрібно.
Картопляна заготовка не вимагається попереднього розморожування. Можна висипати її на пекарській папір відразу після вилучення з морозилки.
Картопля розсипається по листу таким чином, щоб її шматочки не торкалися один одного.
Зверху овочеві скибочки сбрызгиваются будь рафінованим маслом, присипаються сіллю і вибраними спеціями.
Деко з підготовленими продуктами відправляється в гарячий духовий шафа.
Блюдо буде готуватися приблизно 22-25 хвилин.
У процесі необхідно кілька разів перемішати овочеві шматочки або просто струсити деко.
Готова картопля вийде м’якою і ніжною всередині і хрусткою, рум’яної зовні. Подається вона як гарнір або самостійне блюдо з різними соусами.