Картопля фрі в духовці – 7 рецептів в домашніх умовах

Дієтичний спосіб приготування

Склад продуктів: 7-8 великих рівних картоплин, 2 великих яйця, дрібку крупної солі, кмин, суха паприка, червоний мелений перчик.

  • Духова шафа відразу розігрівається до 210-220 градусів.
  • Овочі миють, чистяться від шкірки і ще раз ретельно промиваються. Далі, бульби гарненько обсушиваются за допомогою паперових рушників.
  • Залишається нарізати картоплю спочатку пластами, а потім – нетовстий соломкою.
  • Тепер шматочки обсушиваются вже від виділився соку з крохмалем.
  • Соломка складається в миску і залити збитими яєчними білками. Жовтки в цьому рецепті використовуватися не будуть.
  • Картопля присипається сіллю і приправами, розсипається по деку з антипригарним покриттям.
  • Запікається частування 30-35 хвилин.
  • Готова картопля при необхідності додатково солиться, викладається на широку тарілку і подається до столу.

    Дивіться також:  Як варити брокколі: скільки часу варити свіжу та заморожену брокколі, в каструлі, пароварці і мультиварці
    Прокрутка до верху