Швидкий картопля по-французьки на сковороді
Необхідні продукти:
- 150 грам сиру;
- півкілограма картоплі;
- приблизно 100 грам майонезу;
- спеції за бажанням;
- одна цибулина;
- 0,3 кг м’яса.
Процес приготування:
- Вибране м’ясо нарізаємо на пластинки, бажано його ще трохи відбити для м’якості, приправляємо спеціями, а картоплю перетворюємо на тонкі кружечки.
- На сковороду спочатку викладаємо м’ясо, потім картопля, який необхідно посолити, цибулю кільцями, і верх ретельно промазуємо майонезом, присипаємо тертим сиром. Можна влити трохи води до інгредієнтів, щоб м’ясо не підгоріло.
- Сковороду прикриваємо кришкою, робимо слабкий рівень нагріву і доводимо до готовності протягом приблизно 70 хвилин, можливо, буде потрібно трохи більше.