Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Швидкий картопля по-французьки на сковороді

Необхідні продукти:

  • 150 грам сиру;
  • півкілограма картоплі;
  • приблизно 100 грам майонезу;
  • спеції за бажанням;
  • одна цибулина;
  • 0,3 кг м’яса.

Процес приготування:

  • Вибране м’ясо нарізаємо на пластинки, бажано його ще трохи відбити для м’якості, приправляємо спеціями, а картоплю перетворюємо на тонкі кружечки.
  • На сковороду спочатку викладаємо м’ясо, потім картопля, який необхідно посолити, цибулю кільцями, і верх ретельно промазуємо майонезом, присипаємо тертим сиром. Можна влити трохи води до інгредієнтів, щоб м’ясо не підгоріло.
  • Сковороду прикриваємо кришкою, робимо слабкий рівень нагріву і доводимо до готовності протягом приблизно 70 хвилин, можливо, буде потрібно трохи більше.
Дивіться також:  Рибні котлети – 10 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху