Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Готуємо з додаванням помідорів

Необхідні продукти:

  • дві цибулини;
  • спеції;
  • 150 грам сиру;
  • близько кілограма картоплі;
  • два помідора;
  • 100 грам майонезу.

Процес приготування:

  • Всі овочі подрібніть на кільця і гуртки, приправте спеціями за смаком, наприклад, сіллю, перцем або сумішшю трав.
  • Викладіть у форму в будь-якій послідовності, як вам більше подобається, не забуваючи промащувати майонезом, але не кожен шар, а тільки після цибулі та помідорів. Але зверніть увагу, що останнім обов’язково повинен бути тертий сир. Прибираємо в духовку на 45 хвилин при нагріванні до 180 градусів і подаємо.
Дивіться також:  Паштет печінковий – 6 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху