Картопля по-французьки з грибами
Необхідні продукти:
- упаковка майонезу;
- 600 г картоплі;
- шматочок сиру вагою близько 200 грам;
- спеції на свій смак;
- 0,3 кг грибів.
Процес приготування:
- Гриби наріжте на пластинки, викладіть на сковороду і обсмажте до рум’яності, так щоб випарувалася вся виділяється волога.
- Цибулю і картоплю перетворіть в тонкі кільця і викладіть у форму. У вас повинна вийти наступна послідовність: картопля, цибуля, гриби і знову картопля. Всі складові необхідно присипати спеціями, а останній шар ще добре промазуємо майонезом і покриваємо натертим сиром.
- Приблизний час приготування на 180 градусах – 45 хвилин, але все залежить від товщини нарізки картоплі.