Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Картопля по-французьки з грибами

Необхідні продукти:

  • упаковка майонезу;
  • 600 г картоплі;
  • шматочок сиру вагою близько 200 грам;
  • спеції на свій смак;
  • 0,3 кг грибів.

Процес приготування:

  • Гриби наріжте на пластинки, викладіть на сковороду і обсмажте до рум’яності, так щоб випарувалася вся виділяється волога.
  • Цибулю і картоплю перетворіть в тонкі кільця і викладіть у форму. У вас повинна вийти наступна послідовність: картопля, цибуля, гриби і знову картопля. Всі складові необхідно присипати спеціями, а останній шар ще добре промазуємо майонезом і покриваємо натертим сиром.
  • Приблизний час приготування на 180 градусах – 45 хвилин, але все залежить від товщини нарізки картоплі.
Дивіться також:  Сніданок з яєць – 10 швидких рецептів смачних і поживних страв, ідеї для гарного сніданку