М’ясо по-французьки з фаршем, картоплею і сиром
Презентабельного вигляду страва стане прикрасою святкового столу. Готується просто, виглядає вишукано.
Інгредієнти:
- картопля – 650 г;
- фарш – 550 г;
- зелень;
- оливкова олія – 1 ч. ложка;
- цибуля – 2 шт.;
- масло;
- спеції;
- сіль;
- сир – 320 р.
Приготування:
- Нарізати картоплю. Потрібні пластини. Промазати деко. Олія підходить будь. Розкласти частину картоплі.
- Присипати сіллю. Нашаткувати зелень. Посипати картоплю. Половину зелені залишити.
- Викласти фарш. Підсолити. Присипати спеціями. Викласти картоплю шаром.
- Нарізати цибулю. Розкласти на картоплю. Сир натерти. Присипати заготовку.
- Відправити в духову піч. Режим 200 градусів. Запікати півгодини.