Картопля по-французьки з фаршем – 7 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді

М’ясо по-французьки з фаршем, картоплею і сиром

Презентабельного вигляду страва стане прикрасою святкового столу. Готується просто, виглядає вишукано.

Інгредієнти:

  • картопля – 650 г;
  • фарш – 550 г;
  • зелень;
  • оливкова олія – 1 ч. ложка;
  • цибуля – 2 шт.;
  • масло;
  • спеції;
  • сіль;
  • сир – 320 р.

Приготування:

  • Нарізати картоплю. Потрібні пластини. Промазати деко. Олія підходить будь. Розкласти частину картоплі.
  • Присипати сіллю. Нашаткувати зелень. Посипати картоплю. Половину зелені залишити.
  • Викласти фарш. Підсолити. Присипати спеціями. Викласти картоплю шаром.
  • Нарізати цибулю. Розкласти на картоплю. Сир натерти. Присипати заготовку.
  • Відправити в духову піч. Режим 200 градусів. Запікати півгодини.
Дивіться також:  Кімчі з пекінської капусти по-корейськи – 7 покрокових рецептів