З м’ясом в рукаві
Інгредієнти: півкіло свинини, 360 г картоплі, 2 ст. л. соняшникової олії, по 1 шт. цибулі і моркви, часник за смаком, гілочка розмарину, спеції, сіль.
- Картопля чиститься, миється, ріжеться середніми шматочками і висипається в рукав для запікання. Один його кінець закріплюється спеціальним затиском.
- Морквина нарізане тонкими кружечками, цибулю – кільцями.
- Овочі відправляються до картоплі в рукав разом з жирного м’яса порційними шматочками.
- Туди ж додаються пластинки часнику, гілочка розмарину, спеції, сіль, олію. Продукти встряхиваются і добре перемішуються.
- Рукав закріплюється другим зажимом.
По такому рецепту картопля з м’ясом у духовці запікається 70 хвилин при 180 градусах.