Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах

З рибою

Інгредієнти: великий короп (1 – 1,5 кг), половина лимона, щіпка меленого перцю, 60 мл оливкової олії, сіль, зелень петрушки, 6 зуб. часнику, кіло картоплі.

  • Риба позбавляється від луски, з неї зрізаються зябра, видаляються потрухи. Короп промивається, обсушивается і зі всіх сторін натирається сіллю, перцем.
  • Картопля миється, ріжеться навпіл прямо в шкірці. Вона поливається маринадом з олії оливи, солі і перцю.
  • На деко, застелене фольгою, укладається рибна тушка. Вона поливається маринадом, що залишився з попереднього кроку і лимонним соком. Поруч розкладається картопля. На половинки бульб викладається суміш з рубаною зелені і дрібних кубиків часнику.

Блюдо запікається в духовці близько години при 200 – 210 градусах.

Дивіться також:  Картопляні котлети – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху