Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах

В соєвому соусі

Інгредієнти: кіло сирої картоплі, по 30 мл соєвого соусу без добавок і соняшникової олії, 3 – 4 часникові часточки, 1 мал. ложка спецій для картоплі, стільки ж дрібної солі.

  • Овочі чистяться і нарізати часточками на 4 – 6 частин. Далі скибочки варяться до напівготовності.
  • Залишилися компоненти перемішуються. Часник попередньо подрібнюється будь-яким зручним способом.
  • Напівготові картопля заливається соусом з попереднього кроку. Її шматочки викладають на деко, застелене пергаментом.

Блюдо запікається 17 – 20 хвилин при високій температурі.

Дивіться також:  Тортилья: класичний рецепт – 8 варіантів приготування національного блюда мексиканської кухні
Прокрутка до верху