Картопля в мультиварці – 8 рецептів

Готуємо на пару

Необхідні компоненти рецепту:

  • вода – 100 мл;
  • сіль – 20 г;
  • картопляні бульби – 0,5 кг;
  • прянощі – 2-3 щіпки.

Алгоритм дій:

  • Складаємо картоплини в тазик, поміщаємо під кран і промиваємо. Шкірку не видаляємо!
  • Кожен з бульб ріжемо на 4 часточки, насипаємо на них кухонну сіль, додаємо будь-які спеції, наприклад, суміш перців, базилік, коріандр.
  • Викладаємо картопляну суміш на пластмасову пароварочную ґрати мультиварки.
  • Наливаємо всередину мультиварки воду, а наверх водружаем грати з картоплею.
  • Натискаємо на програму «Пар» або «Варка на пару». Встановлюємо часовий режим – 30 хвилин.
  • Коли кухонна техніка подасть сигнал, виймаємо м’який соковитий картоплю. Можна насипати на нього свіжу посічену петрушку і додати сметану.
Дивіться також:  Домашня локшина на яйцях – 4 рецепта