Готуємо на пару
Необхідні компоненти рецепту:
- вода – 100 мл;
- сіль – 20 г;
- картопляні бульби – 0,5 кг;
- прянощі – 2-3 щіпки.
Алгоритм дій:
- Складаємо картоплини в тазик, поміщаємо під кран і промиваємо. Шкірку не видаляємо!
- Кожен з бульб ріжемо на 4 часточки, насипаємо на них кухонну сіль, додаємо будь-які спеції, наприклад, суміш перців, базилік, коріандр.
- Викладаємо картопляну суміш на пластмасову пароварочную ґрати мультиварки.
- Наливаємо всередину мультиварки воду, а наверх водружаем грати з картоплею.
- Натискаємо на програму «Пар» або «Варка на пару». Встановлюємо часовий режим – 30 хвилин.
- Коли кухонна техніка подасть сигнал, виймаємо м’який соковитий картоплю. Можна насипати на нього свіжу посічену петрушку і додати сметану.