Як гасити в казані
Тушкована картопля з м’ясом у казані буде смачна навіть із звичайної бюджетної куркою. Іноді вона виручає, коли кошти в родині обмежені. Для страви підійде рожеве м’ясо – стегенця або гомілки. Їх ми поріжемо на великі шматки.
Що нам знадобиться:
- 800 кг картоплі,
- одна цибулина;
- 800 г курки;
- 100 мл крутого окропу;
- приправи і сіль за смаком;
- рослинна олія для смаження.
Етапи приготування виглядають так:
- Картоплю ріжемо кубиками, курку порубаємо великими шматками.
- Цибулю подрібнити на кубики.
- Посуд розігріємо на плиті, прогреем в ньому масло, а потім обсмажимо цибулю, курку та картоплю.
- Заллємо все водою і протушкуйте, поки картопля і м’ясо не стануть м’якими.
У цей рецепт завжди можна додати моркву, болгарський перець, баклажани, кабачки, томати. Вийде дивно ніжне і насичене по смакам рагу. Воно ідеально навіть в холодному вигляді!