Картопля з м’ясом у казані – 8 рецептів приготування на плиті, на багатті і в духовці

Як гасити в казані

Тушкована картопля з м’ясом у казані буде смачна навіть із звичайної бюджетної куркою. Іноді вона виручає, коли кошти в родині обмежені. Для страви підійде рожеве м’ясо – стегенця або гомілки. Їх ми поріжемо на великі шматки.

Що нам знадобиться:

  • 800 кг картоплі,
  • одна цибулина;
  • 800 г курки;
  • 100 мл крутого окропу;
  • приправи і сіль за смаком;
  • рослинна олія для смаження.

Етапи приготування виглядають так:

  • Картоплю ріжемо кубиками, курку порубаємо великими шматками.
  • Цибулю подрібнити на кубики.
  • Посуд розігріємо на плиті, прогреем в ньому масло, а потім обсмажимо цибулю, курку та картоплю.
  • Заллємо все водою і протушкуйте, поки картопля і м’ясо не стануть м’якими.

У цей рецепт завжди можна додати моркву, болгарський перець, баклажани, кабачки, томати. Вийде дивно ніжне і насичене по смакам рагу. Воно ідеально навіть в холодному вигляді!

Дивіться також:  Сало в розсолі у банці – 6 смачних рецептів засолювання