З куркою
Замість м’яса начинку для обговорюваного страви можна готувати і з курки. Для цього береться м’якоть філе і стегенець (550 м), а також: 750 г не надто крохмалистої або вимоченого картоплі, сіль, цибулина, 2 часникового зубчики, 2 добірних яйця, 70 мл молока, шматочок вершкового масла, 190 г твердого сиру.
- Спочатку картопля вариться в солоній воді, а потім він перетворюється в пюре з молоком і маслом.
- Цибулю і часник подрібнюються, обсмажуються до рум’яності. Далі до них додається дрібно нарізане куряче м’ясо. В самому кінці обсмажування солиться. Можна доповнити улюбленими приправами.
- В обраній промасленим формі викласти половину пюре, зверху викласти м’ясо з овочами. Накривається запіканка залишилася картоплею.
- Яйця збиваються до пишноти з невеликою кількістю солі і виливаються поверх всіх інгредієнтів.
- Залишилося посипати тертим сиром і випікати до рум’яності.
Перед подачею притрусити блюдо рубаною свіжої зеленню.