Картопляна запіканка в духовці – 11 рецептів: з м’ясом, куркою, грибами

З рибою

Для такого частування можна використовувати практично будь-яку рибу. Наприклад, добре підходить до нього філе минтая (800 г) – воно дешеве і доступне. Крім риби, потрібно підготувати: цибулину, 800 р картоплі, моркву, сіль, 320 г сметани.

  • Морква і цибулина подрібнюються будь-яким обраним способом, після чого з них на олії готується зажарка.
  • Рибне філе ріжеться невеликими шматочками і солиться за смаком.
  • Картопля миється, чиститься і нарізане тонкими слайсами.
  • Запіканка укладається наступними шарами: скибочки картоплі – риба — зажарка.
  • Поверхня частування щедро змащують сметаною, після чого воно відправляється в духову шафу.

Сметану можна замінити сумішшю часнику і майонезу.

Дивіться також:  Картопляна запіканка з куркою – 7 рецептів в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху